Tweede Call of Duty Warzone 2.0 map gevonden in Modern Warfare 2

News
vrijdag, 04 november 2022 om 16:00
warzone 20f1663316137
Er is dit najaar veel te beleven als het aankomt op Call of Duty. Modern Warfare 2 ligt nu in de winkel en Warzone 2.0 volgt snel. Het lijkt er nu op dat nog niet onthulde details over Warzone 2.0 zijn gevonden in Modern Warfare 2.
Wanneer Call of Duty Warzone 2.0 lanceert kunnen spelers in eerste instantie aan de slag met de map Al Mazrah. Maar er zijn al een tijdje geruchten dat er op zeker moment na release een tweede map bij komt, genaamd Las Almas. Tom Henderson van Insider Gaming denkt dat deze map in zijn geheel te zien is in Modern Warfare 2.
Spelers van die game zullen dat misschien een open deur vinden: Las Almas komt in de Campaign van Modern Warfare 2 voorbij en is ook een map in de multiplayer. Maar deze varianten zijn niet geschikt voor de Battle Royale gameplay van Warzone 2.0. Toch is de Warzone-variant van de map waarschijnlijk te zien als een easter egg.
Een letterlijke kaart van Las Almas is te vinden in de Modern Warfare 2 missie El Sin Nombre. Deze heeft veel eigenschappen van een Battle Royale map in de stijl van Warzone. Bovendien lijkt de kaart volgens Tom Henderson op concept art die hij eerder heeft gezien voor Al Mazrah.
modern warfare 2 las almas mapf1667573182

Wanneer verschijnt Warzone 2.0?

Of Las Almas inderdaad de tweede Warzone 2.0 map wordt is nog even de vraag. We gaan de tweede map waarschijnlijk pas ruim na release van de game zien. Die release is dan weer wel redelijk snel: Warzone 2.0 verschijnt op 16 november en is gratis.