De originele Call of Duty Warzone is weer online

News
dinsdag, 29 november 2022 om 17:30
call of duty warzone calderaf1635492343
Eerder deze maand konden Call of Duty-spelers aan de slag met een nieuwe gratis Battle Royale. Warzone 2.0 was meteen een succes, wellicht ook omdat de originele Warzone offline werd gehaald. Maar deze game is nu terug onder de naam Warzone Caldera.
Het was altijd al de bedoeling dat Call of Duty Warzone terug zou komen. Maar het team wilde eerst zorgen dat Warzone 2.0 goed op de rails kwam, waarna er even pauze genomen zou worden voor Thanksgiving. Kort daarna moest Warzone terugkeren en netjes op tijd is Warzone Caldera nu inderdaad weer speelbaar.
Met de naamsverandering zijn er alleen ook wat andere veranderingen doorgevoerd. Je kunt bijvoorbeeld alleen nog maar spelen op de map Caldera. Rebirth Island en Fortune’s Keep zijn verdwenen. Ook kun je alleen nog spelen in Battle Royale-modus en dus niet in bijvoorbeeld Plunder modus.

Kun je nog aankopen doen in Warzone Caldera?

Er is ook geen in-game store meer, COD punten die je nog had kun je gebruiken in Modern Warfare 2 of Warzone 2.0. Je progressie en eerdere aankopen ben je gelukkig niet kwijt, maar ze gelden alleen in Warzone Caldera en de Call of Duty games die in het Warzone tijdperk zijn verschenen (Modern Warfare, Black Ops Cold War en Vanguard). Je neemt dus niets mee naar Warzone 2.0 of Modern Warfare 2.
Spelers die liever niet blijven hangen in Warzone Caldera kunnen natuurlijk aan de slag met Warzone 2.0. Deze game biedt ook veel meer content, waaronder een geheel nieuwe modus genaamd DMZ. Net als de originele Warzone is de nieuwe game gratis, ook al beweert hij soms iets anders.