Scoor de LEGO Bowser nu met hoge korting!

News
dinsdag, 06 december 2022 om 9:00
2022 07 08 lego bowserf1657267818
Als je je cadeaus nog niet helemaal rond hebt voor Kerst, heeft bol.com nu een mooie aanbieding. De recente LEGO-set van Bowser is namelijk flink in de aanbieding. Daarmee kun je voor de dag komen met de feestdagen.
Er komen de laatste jaren geregeld LEGO-sets uit met een game-thema. Zo kun je al sets vinden van Sonic the Hedgehog, Horizon Forbidden West en de Atari 2600. De grootste partner is Nintendo, met de Super Mario lijn. De nieuwste grote set in die lijn is nu behoorlijk afgeprijsd bij bol.com.

Haal LEGO Super Mario nu bij bol.com

LEGO is helaas niet goedkoop, maar de korting kan soms ook hoog oplopen. De LEGO Bowser set is normaal gesproeken 219,99, maar daar gaat momenteel een mooie 40 euro af. Aangezien je 2807 steentjes krijgt is dat een aardige meevaller.
Overigens zijn er ook verschillende andere LEGO Super Mario sets in de aanbieding. Die zijn niet allemaal bouwsets waar je even mee bezig bent, maar voor kinderen brengen ze een hoop speelplezier. Je kunt hier bekijken wat er zoal in de aanbieding is.
Je keuze is trouwens niet beperkt tot LEGO Super Mario als je een deal zoekt. Bij MediaMarkt gelden bijvoorbeeld ook nieuwe deals. Dus als je nog een kerstcadeau zoekt, of gewoon iets wat je zelf nodig hebt, zijn er genoeg mogelijkheden.