Update - Rabobank klanten melden storing

News
woensdag, 20 september 2023 om 16:04
Als je een rekening hebt bij Rabobank, kan het zijn dat je je bankzaken momenteel niet kunt regelen. Er zijn veel meldingen van een storing. Hoe de vork precies in de steel zit, is alleen helaas niet bekend.

Update - Meldingen Rabobank storing voorbij

Er komen vrijwel geen meldingen meer binnen van een Rabobank storing. Als er problemen waren, kunnen we er dan ook vanuit gaan dat ze voorbij zijn. Er zijn ook geen nieuwe klachten meer bijgekomen via Twitter.
Oorspronkelijk bericht:
Er lijken problemen te zijn bij de Rabobank. Sinds ongeveer een half uur komen er op Allestoringen veel meldingen binnen van problemen bij de bank. De exacte getallen schommelen een beetje, maar zitten rond of over de 800. Dat is een flinke piek vergeleken met wat gebruikelijk is bij Rabobank.
Ook op Twitter zijn er klachten over technische problemen. De reacties van de klantenservice geven helaas geen duidelijkheid, maar de bank gaat wel uitzoeken wat er aan de hand is. In de tussentijd is er geen melding gemaakt van een storing via de daarvoor bedoelde pagina op de website van Rabobank.

Wanneer is de Rabobank storing voorbij?

Er is helaas wat weinig goede informatie over wat er aan de hand is. Wel is Allestoringen te zien dat er eerder vandaag ook al aardig wat meldingen waren over Rabobank. Die piek was alleen snel voorbij, iets wat altijd een mogelijkheid is met storingen.
Ook nu lijkt het aantal meldingen alweer te dalen. De kans is dus aanwezig dat alles binnenkort alweer werkt. Maar de meldingen kunnen ook weer omhoog schieten. Als er twee pieken zijn op één dag is een derde niet bijzonder vergezocht.

Populair Nieuws