'Quantic Dream gaat nieuwe game tonen op gamescom'

News
dinsdag, 23 augustus 2022 om 16:00
beyond two soulsf1661254713
Quantic Dream werkt momenteel aan Star Wars Eclipse, maar mogelijk ook aan een ander project. Naar verluidt zal de ontwikkelaar namelijk een nieuwe game gaan tonen op gamescom.
Deze week is het eindelijk weer tijd voor gamescom. Vanavond zal Geoff Keighley de beurs openen met Opening Night Live en het hybride evenement zal vervolgens doorgaan tot zondag 28 augustus. Tijdens de show van Keighley zullen er meer dan 30 games getoond gaan worden, waaronder mogelijk een nieuwe titel van Quantic Dream.
Volgens de bekende lekker Tom Henderson zal de Franse studio namelijk een nieuwe game gaan tonen, dat meldt hij op Try Hard Guides. Volgens zijn bronnen is het niet duidelijk of de titel getoond gaat worden tijdens Opening Night Live of alleen achter gesloten deuren tijdens gamescom 2022.

Waar werkt Quantic Dream nog meer aan?

Officieel is er momenteel één game in ontwikkeling bij Quantic Dream en dat is Star Wars Eclipse. Die titel is in december 2021 aangekondigd tijdens The Game Awards, de andere show van Geoff Keighley.
Volgens één van de bronnen van Henderson is er alleen niet één game in ontwikkeling, maar drie. Naast Eclipse zouden de project-namen van de games 'Spellcaster' en 'Dreamland' zijn. Spellcaster is een mobile game met een focus op de Aziatische markt, dus de verwachting is dat Dreamland getoond gaat worden op games.