Sonic Frontiers releasedatum vroegtijdig gelekt

News
dinsdag, 23 augustus 2022 om 16:30
sonic frontiersf1650456200
Er staat vandaag een grote gaming showcase op het programma in de vorm van gamescom Opening Night Live. Dat wil nog wel eens gepaard gaan met beelden die iets te vroeg online komen. Vandaag is Sonic het slachtoffer: de releasedatum van Sonic Frontiers is namelijk gelekt.
Later dit jaar komt Sonic met zijn eerste open world game. Er zijn wat fans die bij het zien van de eerste beelden vonden dat de game beter kon worden uitgesteld. Maar dat gaat niet meer gebeuren. Sterker nog: er is een releasedatum voor dit jaar gelekt.
Op YouTube verscheen namelijk een korte video, waarin aan het einde een releasedatum van 8 november te zien was. De video werd snel weer offline gehaald, maar fans hebben screenshots en zelfs de hele video alweer online gezet. Je kunt de video hieronder zelf zien.

Sonic Frontiers te zien tijdens gamescom 2022

Het is zeer waarschijnlijk dat dit een video is die we later vandaag officieel te zien krijgen. Sonic Frontiers zal namelijk getoond worden tijdens Opening Night Live op gamescom 2022. Of de game daar beter weet te overtuigen dan toen de eerste beelden verschenen is nog even afwachten.
Maar het wachten duurt gelukkig niet zo lang meer. Opening Night Live begint namelijk vanavond om 20.00 uur Nederlandse tijd. Naast Sonic Frontiers krijgen we Hogwarts Legacy en Gotham Knights te zien. Van Nintendo en Sony hoef je dit jaar niets te verwachten, want de beide bedrijven slaan gamescom over.