Puss in Boots krijgt ruim 10 jaar later eindelijk een vervolg

News
woensdag, 16 maart 2022 om 13:00
puss in boots 2f1647425955
We hebben er even op moeten wachten maar de Shrek-franchise leeft nog. Puss in Boots krijgt namelijk eindelijk een vervolg en we hebben er lang op moeten wachten.
Het is inmiddels al meer dan 10 jaar geleden dat we de Shrek-franchise op het grote scherm zagen. Na een lange droogte is het dan eindelijk zover en komt er een vervolg op de Puss in Boots film, dat meldt IGN. De tweede film zal Puss in Boots: The Last Wish gaan heten en is een vervolg op de oorspronkelijke Puss in Boots film.

Een cast met grote namen

De kat wordt in zijn tweede film opnieuw ingesproken door Antonio Banderas. In de film gaat hij op een zoektocht om zijn negen levens te herstellen nadat hij er al acht was kwijtgeraakt. Dit avontuur gaat hij niet alleen aan, want hij wordt geholpen door voormalig partner Kitty Soft Paws. Selma Hayek spreekt de stem van de voormalige partner in. De twee katten zullen opnieuw samen moeten werken om hun missie te voltooien en daarbij de slechteriken voor te blijven.
Behalve Antonio Banderas en Selma Hayek zijn er nog meer castleden bekendgemaakt. Zo zal de cast ook bestaan uit Olivia Colman, Ray Winstone, Samson Kayo, Anthony Mendez en Da’Vine Joy Randolph.

Een grote rol voor de kat

De eerste keer dat we onze favoriete gelaarsde kat tegenkwamen is al bijna 20 jaar geleden. De kat maakte namelijk zijn debuut in de tweede Shrek film in 2004. Al snel werd de kat onmisbaar voor de Shrek-franchise met een terugkeer in de derde en vierde film. Er was dan ook geen andere mogelijkheid dan de kat een eigen spin-off film te geven.
De film zal rond de herfst uit moeten komen, naar verwachting zal Puss in Boots 2 in augustus in de bioscoop verschijnen. Het is nog afwachten of het tweede deel het eerste zal evenaren, maar voor Shrek-fans is het goed nieuws dat er weer nieuw leven in de franchise wordt geblazen.