Update - 'PS5 voorraad vliegensvlug weg bij sommige Media Markt-winkels'

News
donderdag, 29 juli 2021 om 11:30
playtation 5 studiof1605864992
Volgens verschillende gebruikers op forums was er met mondjesmaat weer wat PS5 voorraad aangevuld bij de Media Markt. Het zou onder andere een aantal winkels betreffen in Alkmaar, Den Bosch, Nieuwegein en Rotterdam. Nadat deze voorraad gespot werd, was al vrij snel alles weer op behalve een exemplaar in Den Bosch.

Update - PS5 hier nu te koop

  • 13.33 uur: Via de webshoplink hieronder is nu nieuwe voorraad te vinden.
Het is niet de eerste keer dat Media Markt in de winkel nieuwe voorraad verkoopt. De winkel laat zelf weten dat dit wel vaker voorkomt waarna klanten aangespoord wordt om digitaal via de webshop te kijken hoe het met de actuele voorraad staat. Via het online systeem wordt dit namelijk in realtime bijgehouden.
Toch blijkt de console van Sony nog steeds heel moeilijk te vinden is. Sinds de voorraad een paar uur geleden verscheen, is deze inmiddels alweer helemaal uitverkocht. Wanneer de Media Markt nieuwe voorraad verwacht, is volgens een medewerker ook niet duidelijk. Dat is ook voor de winkelketen een grote verrassing.
close up playstation 5 ps5 dualsensef1604590553

Meer PS5 voorraad in de winkels

Dat de PlayStation 5 steeds meer in het wild opduikt bij winkels mag gezien worden als een goed teken. De console was het eerste half jaar van 2021 nergens te verkrijgen via de winkel en ook online bleek het een bijna onmogelijke opgave om de console te vinden. Gelukkig kun je met ons overzicht rondom de PS5 voorraad vaak wel tijdig nog reageren.
Eerder deze maand bleek alleen dat ook Game Mania voor het eerst in de winkel vrije voorraad verkocht. Ook hier betrof het een minimale voorraad, maar loonde het wel om een belletje te plegen. Het is nu alleen afwachten tot er weer nieuwe voorraad opduikt.