PS5 kopen bij Game Mania in de winkel weer mogelijk

News
dinsdag, 20 juli 2021 om 14:15
ps5 controllerf1592919068
Bij Game Mania is een PS5 kopen weer mogelijk. XGN heeft geverifieerd bij een lokaal filiaal dat er daadwerkelijk losse voorraad in de winkel verkrijgbaar is al is de voorraad wel beperkt en zal het per filiaal verschillen. Ook betreft het alleen de voorraad van een PlayStation 5 bundel.
Deze week barst het flink los rondom de voorraad van de PlayStation 5. XGN kan bevestigen dat het bij Game Mania inderdaad weer mogelijk is om in de winkel een PlayStation 5 te scoren via de losse verkoop. Wel moet je er snel bij zijn, want de voorraad is beperkt.
Het betreft de Ratchet & Clank PS5 bundel die weer voorradig is. Bij de bundel moet je vervolgens wel een Docking Station en extra controller aanschaffen. Daarmee komt de prijs uit op ongeveer 655 euro. Ook kun je voor 660 euro de editie met een Rode PS5 controller bestellen.
In onze review gaven we de nieuwe PS5-exclusive een prachtige beoordeling. De game kreeg een 8,5 en is zeker één van de tofste titels van de console op dit moment.
ds5 cosmicred 03f1621236662

PS5 kopen bij Game Mania is niet de enige plek

Deze week verscheen ook al nieuwe voorraad bij Amazon Nederland. Deze kwam plotseling op de zondagochtend vrij. Vervolgens werd maandag bij BCC een nieuwe loting gestart voor nieuwe PS5 voorraad. Hiervoor kun je je tot en met 15.00 uur dinsdagmiddag inschrijven.
Ook kwam er vandaag al voorraad vrij bij Intertoys. Mogelijk kun je die hier nog bestellen. Wees er alleen wel snel bij, want straks is de volledige voorraad overal weer uitverkocht!