PS5 update brengt handige nieuwe functie

News
vrijdag, 08 juli 2022 om 13:00
ps5 twitter a 768x436f1657265378
De PlayStation 5 heeft een gloednieuwe update ontvangen. De patch brengt een handige nieuwe functie met zich mee. De PS5 update brengt namelijk een automatisch low latency modus met zich mee.
Door de optie om automatisch over te schakelen naar low latency modus kunnen spelers tijdens het gamen van nog minder input lag genieten. De nieuwe toevoeging zorgt er namelijk voor dat de console automatisch kan overschakelen naar de modus die de input lag zo laag mogelijk maakt.
Wel is de voorwaarde dat je televisie een low latency modus ondersteund. Als dit het geval is, moet je naar de Instellingen van je PlayStation 5 gaan. Vervolgens klik je op Scherm en Video. Vanaf hier navigeer je naar Video Output en klik je op de ALLM-knop. Dit is de afkorting voor de auto low latency mode.
De optie is momenteel nog wel gelimiteerd op de PS5. Je kunt nu namelijk kiezen tussen automatisch waarbij het systeem alles voor je regelt of je kiest voor Uit. Er is geen tussenweg, tenzij je games speelt die een variabele refresh rate hebben.
pexels kerde severin 5961216f1633603917

PS5 update brengt meer naast nieuwe functie

Naast de nieuwe functie brengt de PS5 update nog een aantal andere verbeteringen. Volgens de patch notes van Sony wordt de performance van de PlayStation 5 namelijk ook weer een stukje beter. Dit is iets wat Sony eigenlijk met iedere update probeert te doen.
In april bracht Sony ook al een grote update die eindelijk een langverwachte feature met zich meebracht. De variabele refresh rate-optie werd toen toegevoegd. Hier stonden fans al sinds de lancering van de console op te wachten.

Populair Nieuws