PS5 tijdelijk weer op voorraad bij de Media Markt

News
vrijdag, 24 september 2021 om 13:30
pexels kerde severin 5961235f1632836754
Ben je nog steeds op zoek naar een PlayStation 5? Dan kan je momenteel je slag slaan bij het Media Markt filiaal in Den Bosch, waar er tijdelijk weer een kleine PS5 voorraad te vinden is.
Ondanks dat de PlayStation 5 alweer tien maanden geleden is gelanceerd door Sony, blijven de problemen met de voorraad aanhouden. Zodra er weer een paar exemplaren beschikbaar worden gemaakt, duurt het niet lang voordat die voorraad weer is verdwenen - of dat nu komt voor scalpers die ervan willen profiteren of door fans die eindelijk gewoon een PS5 in huis willen halen.
Daarom is het belangrijk om zo snel mogelijk je slag te slaan wanneer er weer een paar nieuwe exemplaren van de PS5 te vinden zijn. Woon je in de buurt van Den Bosch, dan kan je nu profiteren van een nieuwe voorraad. Volgens een gebruiker op Budgetgaming zijn er namelijk tien stuks te vinden bij het Media Markt filiaal in Den Bosch.
Het gaat daarbij om een PlayStation 5 bundel, in plaats van een losse next-gen console. Naast de PS5 zelf zit er ook een extra DualSense controller, een oplaadstation voor de controllers en Ratchet & Clank: Rift Apart in het pakket. Samen kost de PS5 bundel 679,99 euro.

Loterijen voor de PS5

Naast de vrije voorraad bij retailers en webshops, kan je ook een PlayStation 5 bemachtigen via loterijen. Coolblue en BCC organiseren namelijk regelmatig een loterij, waarbij de gelukkige winnaars de mogelijkheid krijgen om een PS5 aan te schaffen. Eerder deze week heeft Coolblue nog een loting georganiseerd, maar die inschrijving ging woensdag al op slot.