Laatste kans: schrijf je nu in voor de BCC PS5 loting!

News
woensdag, 01 september 2021 om 10:30
playtation 5 studiof1605864992
Als je nog op zoek bent naar een PlayStation 5, dan hebben we goed nieuws voor je. BCC is namelijk weer begonnen met een PS5 loting, dus schrijf je nu snel in voordat de deadline voorbij is!

Update - Laatste kans voor PS5 loting!

Heb je je nog niet ingeschreven voor de PS5 loting van BCC en ben je nog op zoek naar de next-gen console, doe dat dan nog even snel. De inschrijving sluit vandaag namelijk om 14:00. Na die tijd zullen de winnaars worden uitgekozen door de webshop.

Origineel bericht

Ondanks dat het al maanden geleden is dat de PS5 is uitgekomen, is het nog steeds een lastige taak om de next-gen console van Sony te bemachtigen. Dat komt doordat er een wereldwijd tekort is op het gebied van semi-conductor chips, een onderdeel die essentieel is voor de PlayStation 5.
Een ander probleem voor de beschikbaarheid van de PS5 zijn de scalpers die op de loer liggen. Wanneer er ook maar één exemplaar op de vrije markt verschijnt, zullen scalpers klaar zitten om die console in recordtijd te kopen dankzij bots die ze gebruiken. Daardoor hebben normale klanten geen schijn van kans.
Om scalpers tegen te gaan is BCC nu weer begonnen met een PS5 loting. Geïnteresseerden kunnen zich inschrijven en na de deadline zullen een aantal gelukkigen de kans krijgen om een PlayStation 5 te kunnen kopen.

Hoe werkt de PS5 loting?

Voor de PS5 loting bij BCC gelden er wel een aantal spelregels. Zo kan je je maar één keer inschrijving per persoon en kan de webshop besluiten om je buiten te sluiten van deelname als je fraude hebt gepleegd. De inschrijving sluit daarnaast op 1 september 2021 om 14:00. Schrijf je dus snel in, voordat de deadline voorbij is.
De PS5 exemplaren waar je kans op kan maken met de loting zijn twee verschillende bundel. De eerste bundel bestaat uit een PlayStation 5 Digital Edition, inclusief een extra zwarte DualSense controller en de SteelSeries Arctis 3 gaming headset. De tweede bundel bestaat uit de PlayStation 5 Disk Edition, een extra witte DualSense controller, Ghost of Tsushima Director’s Cut en de SteelSeries Arctis 3 gaming headset.
Dit bericht is op 1 september 2021 bijgewerkt.