Update - Nieuwe PS5 loting bij Coolblue, laatste kans!

News
donderdag, 23 september 2021 om 9:00
pexels kerde severin 5961235f1632836754
Het is alweer tien maanden geleden dat de PS5 is gelanceerd door Sony, maar nog steeds is het zeer lastig de next-gen console te bemachtigen. Nu kan je alleen wel een mooie kans maken met een nieuwe PS5 loting bij Coolblue.

Update - Laatste kans om je in te schrijven!

Wil je voor jezelf of voor iemand anders meedoen aan de PlayStation 5 loting van Coolblue, dan moet je er nu echt vaart achter gaan zetten. De inschrijving sluit namelijk op 23 september om 10:00 uur. Dit is dus je laatste kans voordat de inschrijving sluit en de winnaars worden getrokken uit de hoge hoed.

Update - Nog maar 24 uur te gaan

Heb je je nog niet ingeschreven voor de PS5 loting bij Coolblue en wil je wel kans maken op de next-gen console? Dan moet je er vaart achter gaan zetten. De inschrijving voor de loting sluit namelijk alweer over 24 uur.

Origineel bericht

De vraag naar de PlayStation 5 is nog steeds torenhoog. De nieuwe console van Sony heeft namelijk flink wat aantrekkelijke features, bovenop de sterk verbeterde graphics. Het is dan ook niet raar dat iedereen zijn of haar handen op de PS5 wil leggen. Dat wordt alleen heel lastig gemaakt door een wereldwijd semiconductor chip-tekort, waardoor de productie van de PlayStation 5 niet verhoogd kan worden.
Daarbij komt ook nog een ander probleem opduiken. Wanneer er namelijk een paar PS5 exemplaren beschikbaar komen op de vrije markt, liggen er constant scalpers op de loer om die exemplaren op te kopen via een bot. Het duurt vervolgens niet lang voordat ze op Marktplaats of Ebay te koop staan voor de hoofdprijs. Om dat probleem te voorkomen, lanceert Coolblue nu weer een nieuwe PS5 loting, waarbij de winnaars de mogelijkheid krijgen om de next-gen console te kopen.

Hoe werkt de PS5 loting?

Om kans te maken op de mogelijkheid om een PS5 te kopen, zal je je voor 23 september 10:00 moeten inschrijving voor de loting op Coolblue. Dan sluit namelijk de inschrijving en vervolgens zullen de winnaars willekeurig worden geloot. Coolblue zal contact opnemen met de winnaars via de mail.
Je kan alleen meedoen via de loting door middel van de Coolblue app. Zoek in de app naar PlayStation 5 en volg daarna de instructies. Je kan daarnaast niet kans maken op een ‘kale’ PS5, je zal je moeten inschrijven voor een PlayStation 5 met accessoires, zoals een extra DualSense controller of een game.
Dit bericht is op 23 september bijgewerkt.