PS5 pre-orders van Wehkamp deels hersteld

News
maandag, 28 september 2020 om 10:00
reservar ps5 ofertaf1600420403
Goed nieuws voor sommige klanten die een PS5 pre-order hebben bestelt bij Wehkamp! De winkel heeft mails de deur uitgestuurd naar klanten over het herstel van hun pre-orders. Vorige week ontstond er veel ophef om de PS5 pre-orders bij Wehkamp, want deze werden veelvoudig geannuleerd.
Nadat vorige week veel ophef ontstond rondom PS5 pre-orders die bij Wehkamp werden bestelt, heeft de webwinkel nu goed nieuws. Via e-mail stuurt het bedrijf updates uit over de status van bestellingen van klanten. Het bericht dat Wehkamp verstuurt, leest als volgt:

PS5 pre-order van Wehkamp op release?

Hoewel het nog onduidelijk is of de PS5 pre-order van Wehkamp op de dag, geeft Mijn Wehkamp wel wat hoop. Wie naar zijn Wehkamp-account gaat, kan zien wat er allemaal bestelt is. Wie vervolgens op zijn pre-order klikt, ziet dat de console niet meer op voorraad is en dat de levering meer dan vijf weken zal duren.
Het lijkt een slecht teken, maar dat valt mee. Wie op tijd een Xbox Series X wist te pre-orderen, ziet namelijk dat hetzelfde geldt voor die pre-order. Hierover lijkt duidelijk te zijn dat de console op de dag van release geleverd wordt, waardoor de verwachting is dat dit ook voor de PS5 zal gelden. Natuurlijk is niets zeker tot Wehkamp zelf de garantie geeft of de Xbox Series X is verschenen en we een maatstaaf hebben voor de situatie.

Populair Nieuws