Amazon Prime Day 2020 onthuld; grote deals aanstaande

  Amazon Prime Day 2020 heeft een aantal keer dit jaar al vertraging opgelopen, maar nu is het toch eindelijk zover. Amazon Prime Day 2020 is onthuld door het grote bedrijf. Zet dinsdag 13 en woensdag 14 oktober maar in je agenda, want dan barsten de grote deals op Amazon Nederland los!

  In Nederland is het fenomeen dat bekendstaat als Amazon Prime Day nog niet zo bekend, maar daar zal in 2020 wel verandering in komen. Amazon Prime Day is een korte periode in het jaar waarin de webshop Amazon met extreme kortingen strooit die vaak zelfs nog onder de prijzen van weken als Black Friday duiken. Voor 48 uur wordt er exclusieve korting aangeboden aan Amazon Prime-leden.

  Amazon Prime Day 2020 tijd en data

  Amazon Prime Day 2020 heeft specifieke tijden waarop de 48 uur-durende koopjesjacht van start gaat. Dit jaar zijn dat onderstaande data:

  • Starttijd: Dinsdag 13 oktober 00.00 uur
  • Eindtijd: Woensdag 14 oktober 23.59 uur

  Hoe kun je van Amazon Prime Day 2020 profiteren?

  Om van Amazon Prime Day 2020 te profiteren, heb je wel Amazon Prime nodig. Dit is de service van de webwinkel die garandeerd dat je producten soms op dezelfde dag van bestelling al thuis krijgt. Daarnaast krijg je toegang tot Amazon Prime Video (Amazons eigen streamingdienst) en Prime Gaming (waarmee je maandelijks gratis games en in-game content krijgt).

  Amazon Prime Day 2020 deals die je kunt verwachten

  Tijdens Amazon Prime Day 2020 kun je verwachten dat er onwijs veel korting gestrooid wordt voor games, tech en hardware. Specifieke producten zijn door Amazon nog niet aangekondigd. Afgaande op voorgaande jaren kun je wel verwachten dat abonnementen als PlayStation Plus met hoge korting te vinden zijn, dus als je deze nog moet verlengen, loont het misschien wel om te wachten.

  x

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.