Update - PS5 pre-orders weer mogelijk bij Media Markt

  Media Markt heeft meer informatie naar buiten gebracht rondom de PS5 pre-orders die op 17 september de deur uitgingen. Iedereen die de PlayStation 5 op die dag bestelde bij Media Markt ontvangt de console op 19 november, de dag van release. Nieuwe pre-orders zouden tevens weer aangenomen worden.

  Playstation

  Update - Reactie Media Markt

  Sinds eerdere berichtgeving heeft Media Markt via sommige vestigingen ontkend nieuwe pre-orders aan te nemen. Een verklaring van Media Markt in handen van Vostermans stelt dat de journalist niet-kloppende informatie naar buiten zou hebben gebracht. Het betreft hier een bericht van Media Markt Hengelo. Deze is in onderstaande tweet te lezen.

  In een schriftelijke reactie naar XGN laat een woordvoerder van Media Markt onderstaande weten over de pre-orders:

  "Degenen die online hebben gepre-ordered, krijgen geleverd op de launch date. Inmiddels zijn we online gestopt met de mogelijkheid om te pre-orderen, vanwege de grote vraag.
  Degenen die in de winkel hebben gepre-ordered, krijgen hun PS5 geleverd op basis van chronologische volgorde. Dat betekent dus dat mogelijk niet iedereen meteen geleverd kan krijgen op de launch date, omdat er niet overal genoeg voorraad is. Dat verschilt per winkel en klanten worden daarover persoonlijk geïnformeerd."

  Oorspronkelijke bericht hieronder:

  Zo meldt Ron Vostermans op Twitter. De presentator van RTL 7 heeft contact gehad met de woordvoerder van Media Markt over de situatie. "De aantallen waren binnen een kwartier uitverkocht," aldus de woordvoerder volgens Vostermans.

  PS5 pre-orders weer mogelijk

  Tevens maakt Media Markt duidelijk dat er opnieuw pre-orders aangenomen zouden moeten worden voor de console. Deze verzekeren je alleen niet van een console op dag van release. Pre-orders dienen in de winkel geplaatst te worden. Wanneer nieuwe batches binnenkomen worden deze vervolgens op chronologische volgorde uitgedeeld.

  Check hieronder de tweet van Vostermans.

  Onduidelijkheid over levering volgende PlayStation 5 batches

  Hoewel er nieuwe pre-orders aangenomen worden, zijn nog niet alle details bekend over de nieuwe PS5 pre-orders. Zo zullen deze in de weken/maanden na release verwerkt en geleverd worden, maar wanneer precies is nog onduidelijk. Ook moet gesteld worden dat de online pre-orders losstaan van de PS5 pre-orders die in de winkel gedaan zijn.

  Om na te gaan of je PS5 pre-order die je in de winkel geplaatst hebt doorgaat, wordt het dan ook aangeraden om dit bij je lokale Media Markt te checken. In september maakte bol.com ook al bekend dat iedereen die een pre-order voor de PlayStation 5 wist te plaatsen de console op dag van release binnenkreeg. Daar was de nieuwe spelcomputer binnen een half uur uitverkocht.

  Dit artikel is op 23 oktober 2020 bijgewerkt.

  Loading...
  x

  ┬ę 2005 - 2021 Alle rechten voorbehouden.