PS5 pre-order geruchten aangewakkerd door demostation

  Volgens de laatste geruchten is er een PS5 demostation gespot in het Verenigd Koninkrijk. De interesse naar de nieuwe PlayStation is aangewakkerd door dit PlayStation demostation. Is het binnenkort mogelijk om een PS5 pre-order te plaatsen?

  Het gerucht is aangewakkerd nadat Twitter-gebruiker IronCoreGamer een foto deelde van een mogelijk PS5 demostation. Door de foto vroegen fans zich af of het al snel mogelijk zal zijn om een PS5 pre-order te plaatsen. De kraam heeft zelfs dezelfde witte, blauwe en zwarte kleurenschema als de console. Hoewel we de console zelf nog niet in het station aanwezig is, lijkt de komst van het station erop te duiden dat dit snel gaat gebeuren.

  In het demostation zijn twee controllerdocks aanwezig en een comfortabele bank om rustig een game te testen. Volgens IronCoreGamer lijkt de stand gemaakt te zijn voor de PS5 en de controllerdocks voor de DualSense controller. Dit wijst allemaal op een snelle demomogelijkheid in winkels.

  Met andere woorden: klanten hoeven misschien niet lang te wachten totdat ze de DualSense in handen kunnen krijgen. Als dit echt een PS5 demostation is, dan is dit goed nieuws. Het betekent misschien dat Sony's plannen namelijk in een stroomversnelling komen en de PS5 klaar is voor een snelle lancering.

  Vooralsnog is er vrij weinig bekend over de definitieve release van de nieuwe console. Er gaan geruchten rond dat de release van de console zeer snel kan worden aangekondigd. Wanneer Sony deze uit de doeken gaat doen, zal er een punt komen waarop Sony de console openbaar wil promoten. Dan is een PS5 demo in winkels natuurlijk een goede manier om dit te doen. Potentiële kopers kunnen daarmee zelf erachter komen wat voor apparaat ze in huis halen voor de vooralsnog onbekende prijs.

  Geen PS5 demostation volgens Sony

  Nadat IGN navraag deed bij Sony, wist een woordvoerder alleen te melden dat dit niet een specifiek demostation voor de PS5 is. Daarmee ontkracht Sony een deel van de geruchten rondom de PlayStation 5 demo's in winkels. Toch blijft het opvallend waarom Sony dan heeft gekozen voor hetzelfde kleurenschema als haar next-gen console, terwijl de voorgaande consoles helemaal geen wit in hun design hebben.

  Eerder beloofde Sony al een melding te geven wanneer de pre-orders voor de console van start zullen gaan. Het is dus nog even afwachten tot het startsein klinkt, voordat we mogen reserveren. Waarschijnlijk gaat er dan wel een restrictie van één PS5 per huishouden gelden.

  Loading...
  x

  © 2005 - 2021 Alle rechten voorbehouden.