PS5 pre-orders worden op tijd aangekondigd door Sony

News
maandag, 20 juli 2020 om 11:30
ps5 logof1578385476
Vorige week deden veel geruchten over de PS5 pre-orders de ronde. Het leek erop dat PS5 pre-orders binnenkort live zouden gaan. Sony reageert nu op deze geruchten. De pre-orders zullen door Sony zelf aangekondigd worden en niet eerder mogelijk zijn dan dat.
Op maandagavond 13 juli werkten meerdere Amerikaanse webshops, waaronder Amazon, GameStop en Best Buy, hun pagina’s over de PlayStation 5 bij. Wie een pagina bezocht, zag dat de pagina gevuld was met de informatie over de nieuwe console van Sony. Verwacht werd dat de PS5 pre-orders dan ook snel live zouden gaan.
Dit was, zoals bekend, niet het geval. Reden genoeg om voor Sony met nieuws over PS5 pre-orders naar buiten te komen. Na de korte presentatie van de DualSense-controller beloofde Eric Lempel, hoofd marketing van PlayStation, dat PS5 pre-orders niet voor een verrassing moeten zorgen bij fans.

PS5 pre-orders worden aangekondigd

Door de pagina-update van Amazon, dachten veel PlayStation-fans dat de PS5 gepre-ordered kon worden. Fans stonden volgens Lempel in de rij bij winkels om een pre-order te plaatsen voor een PlayStation 5. “We weten niet wat daar is gebeurd. We hadden er niets mee te maken.” Lempel meldt dat pre-orders vooraf aangekondigd zullen worden door Sony en niet eerder dan dat mogelijk zullen zijn.
Pre-order de PS5 vooral niet via een onbekende webshop. Onlangs was een aantal enthousiaste fans de dupe van valse PS5 pre-orders. Het bedrijf pre-ordershop.nl bood bijvoorbeeld valse pre-orders voor de PlayStation 5 aan op haar website. Door een 'samenwerking' met de bekende YouTubers Milan Knol en Koen Wijland trapte een aantal kijkers in de val. Na een video van de Belgische YouTuber Acid, kwam de website onder vuur te liggen. Zelfs Tim Hofman van BOOS maakte er een reportage over.

Populair Nieuws

Laatste Reacties