Update - Morgen mogelijk nieuwe voorraad PS5 bij Bol.com en Coolblue!

News
vrijdag, 05 februari 2021 om 13:10
reservar ps5f1600438482
Op Twitter wordt gemeld dat er geruchten zijn dat er morgen een nieuwe voorraad PS5's komt bij bol.com en Coolblue. Het zou fijn zijn voor iedereen die al even zit te wachten op de next-gen console.

Update - Coolblue krijgt vandaag geen nieuwe voorraad PS5, bol.com onduidelijk

Jammer, maar helaas. Coolblue geeft op Twitter aan dat ze vandaag geen nieuwe voorraad van de PS5 krijgen en dus zullen we nog even moeten wachten totdat we de PS5 daar weer kunnen bestellen. Ze zeggen dat ze nog geen nieuwe leverdatum of ander nieuws hebben. Bol.com zegt op Twitter dat ze er niks over kunnen zeggen, wat dus geen nieuwe informatie betekent. Misschien zien we daar toch nog een nieuwe voorraad van de PS5.

Origineel bericht

Morgen kan het eindelijk zover zijn, een nieuwe voorraad van de PS5 bij bol.com en Coolblue lijkt onderweg. Zorg dus dat de koffie al lekker vroeg klaarstaat en ga achter je computer zitten om een PS5 te bemachtigen. Het gaat momenteel nog om geruchten, maar vaak geldt in dit soort situaties wel waar rook is, is vuur. Ga voor de zekerheid dus maar goed klaarzitten voor deze mogelijke nieuwe voorraad van de PS5.
Als de nieuwe voorraad van de PS5 morgen inderdaad dropt bij bol.com en Coolblue zal je er waarschijnlijk snel bij moeten zijn. Zodra een drop gebeurt is de felbegeerde console vaak al binnen een paar minuten weg. Zet dus al je meldingen aan zodat je er vroeg bij kan zijn en dus ook de scalpers de pas kan afsnijden. Hoe groot de nieuwe voorraad van PS5 consoles precies is, is helaas niet bekend. Wij hopen er in ieder geval op dat het een flinke voorraad zal zijn.

Hel op aarde

Momenteel is het bemachtigen van een PS5 werkelijk de hel op aarde. De console is zo lastig te krijgen dat mensen er zelfs voor op de vuist gaan met elkaar. Het voordeel met deze mogelijke drop van bol.com en Coolblue is dat het digitaal is en dat de kans voor stevige drangpartijen niet zo groot is. Mocht je morgen nou toch misgrijpen, dan hebben wij nog een handig overzicht waar je kan zien waar je kan pre-orderen.
Dit artikel is op 5 februari 2021 bijgewerkt.