Fortnite Hearts Wild event brengt nieuwe Valentijnsdag challenges

News
dinsdag, 09 februari 2021 om 14:00
fortnite valentines hearts wild 1920x1080 cc058f3226dbf1612803204
Valentijn staat voor de deur. Of je nou wel of geen partner hebt, Fortnite is er ook dit jaar weer om Valentijnsdag met jou te vieren. Het Fortnite Hearts Wild evenement is nu van start gegaan. Hieronder staat wat er te doen valt en wat je kan winnen tijdens dit Valentijnsdag event.
Tijdens de Hearts Wild Cup, die vandaag begint, kun je in tweetallen punten verdienen door tien matches te spelen. Dit gebeurt in een span van drie uur. De top duo's van elke server regio verdienen de Lovely Outfit and Heartblast Back Bling. Als je hieraan mee wil doen moet je minimaal level 30 behaald hebben in Fortnite. Ook moet je 2FA ingeschakeld hebben.

Community Battles

De befaamde ‘Community Battles’ komen terug in Fortnite met een nieuw evenement: Hearts Wild Team Battles. Dit evenement vindt plaats van 10 tot en met 17 februari. Fortnite spelers hebben met de Hearts Wild Team Battles de kans om samen met hun favoriete creators de strijd aan te gaan tegen anderen in dezelfde regionale groep. Dit doe je om punten te verdienen in verschillende challenges, speciaal gemaakt voor dit evenement. Als je hoog genoeg scoort, kun je verschillende prijzen winnen.
Als je op de eerste plaats eindigt, krijg je een Breathless Blades Pickaxe, Shufflly Shapes Wrap, Reel Love Spray, Perfect Match Emoticon en een Hearts Wild Team Battles Banner. Als je op de laatste plaats eindigt krijg je alleen een Hearts Wild Team Battles Banner. Ook leuk, maar de eerste prijs wil natuurlijk iedereen bemachtigen.
fortnite hearts wild papercraft 1920x1080 5e8227123b7df1612857983

Papercraft

Papercraft cosplay maakt een comeback voor het Hearts Wild evenement. De Papercraft Cosplay staat nu helemaal in het teken van, jawel, Valentijnsdag. Vanaf nu tot en met 15 februari kan je de papieren materialen downloaden op de site van Fortnite. Vervolgens kan je dit uitprinten om een paar leuke kunstwerkjes te creëren.
Je kan nieuwe, maar ook oude outfits terugvinden in de Fortnite Item Shop. Kortom, een hoop om te doen, te kopen en te winnen. Ben jij van plan het Hearts Wild evenement in Fortnite te spelen? Laat het achter in de reacties!

Populair Nieuws

Laatste Reacties