PS5 kopen? Op release dag alleen online te koop

News
vrijdag, 06 november 2020 om 11:00
reservar ps5 ofertaf1600420403
Wil je zo snel mogelijk een PS5 kopen, maar heb je geen pre-order kunnen bemachtigen? Dan hoef je niet op stel en sprong naar de winkel te rennen om als eerste in de rij te gaan staan. De PS5 zal namelijk alleen online verkrijgbaar zijn in de losse verkoop. Dus houd die schoenen maar uit en trek je meest comfortabele pyjama aan.

PS5 niet los in de winkels

Eerder lieten we al weten dat je de PS5 niet los in de winkel kan gaan kopen. Op de PS5 release is het alleen mogelijk voor pre orders om deze op te halen. Heb je dus geen pre order weten te bemachtigen? Dan kun je lekker thuis blijven.
Kruip dan wel snel achter je smartphone, computer of tablet, want online kun je de PS5 wel los kopen. Hoeveel units er beschikbaar gaan zijn is nog maar de vraag. De PS5 was namelijk al snel uitverkocht in haar pre order-stadium, dus echt veel verwachten we niet van de PS5 release online.

PS5 pre order? Sla je slag!

De PS5 release staat bijna bij ons voor de deur (wel op anderhalve meter afstand hé). Als er nog ergens een PS5 pre order beschikbaar is dan kun je dit hier lezen in ons overzicht. Houd er rekening mee dat het vrij lastig gaat worden om nu nog een pre order te bemachtigen.
De beste kans heb je dan om zo vroeg mogelijk achter je scherm te kruipen op 19 november. Zorg dat je dan verschillende websites open hebt staan en klikken maar!