Admiral Ackbar in The Mandalorian seizoen 2?

News
vrijdag, 06 november 2020 om 11:30
the mandalorianf1642078462
Er blijven maar geruchten komen over seizoen 2 van The Mandalorian. Er worden telkens weer nieuwe, maar ook bekende namen genoemd die we misschien in de serie zullen gaan zien. Ook nu wordt er weer gespeculeerd over een bekende die zal voorkomen in The Mandalorian. Admiral Ackbar wordt sterk gelinkt aan de serie.
Admiraal Ackbar was al een aantal keer eerder te zien in Star Wars. Hij kwam voor het eerst voor in The Return of the Jedi, waarna hij later ook voorkwam in The Last Jedi. De man speelde geen enorme rol in deze films, maar was een ontzettend belangrijk persoon in de overwinningen van de rebellen.
De reden dat hij zo gelinkt wordt aan The Mandalorian is omdat hij in de trailer samen met het kind te zien is op een vrachtschip. Ook wordt in het eerste seizoen de Mon Calmari, het soort wezen dat admiraal Ackbar is, genoemd. De kans dat de Mon Calmari geïntroduceerd zal worden in het tweede seizoen is dus absoluut aanwezig. Als dit gebeurt is het mogelijk dat we ook admiraal Ackbar te zien zullen krijgen in seizoen 2 van The Mandalorian.

Veel bekenden

Er werden al een heleboel personages gelinkt aan het tweede seizoen van The Mandalorian. Natuurlijk wordt vanaf het begin Ahsoka Tano al heel erg veel genoemd. Ook Boba Fett zal hoogstwaarschijnlijk een rol spelen in de serie. We zagen hem vermoedelijk zelfs al voorbijkomen. Voor de rest werden er een hoop bekende Mandalorians gelinkt aan de serie. Sabine Wren en Bo-Katan Kryze worden gezien als potentiële toevoegingen.
Welke personages hopen jullie te zien in seizoen 2 van The Mandalorian?