PS5 release gepaard zonder losse verkoop

News
donderdag, 05 november 2020 om 15:30
reservar ps5f1600438482
De PS5 release is bijna hier. Op 19 november kan iedereen genieten van next gen. Helaas is de PS5 net zo schaars als diamant op het moment, aangezien veel pre orders gelijk zijn uitverkocht. PlayStation heeft nu laten weten dat de PS5 niet beschikbaar zal zijn als losse verkoop op de release dag.

PS5 niet beschikbaar als losse verkoop

Iedereen die een pre order heeft geplaatst hoeft zich geen zorgen te maken. In een recente blogpost van Sony wordt vermeld dat de PS5 pre orders gewoon kunnen worden opgehaald in de winkel. Hoe dit zal verlopen verschilt natuurlijk wel per verkooppunt, aangezien ook zij zich aan de corona maatregelen moet houden.
Sony laat wel weten dat de PS5 release geen uitnodiging is om massaal naar de winkels te gaan. De PS5 zal namelijk niet in de losse verkoop gaan op de releasedag. Heb je dus geen PS5 pre order kunnen bemachtigen? Dan is het even afwachten wanneer je de console in huis gaat hebben.
ps5 teardownf1603376359

Waar kan ik de PS5 pre orderen?

Dat de PS5 een schaars product is is wel duidelijk. Bij bijna elke online winkel was de PS5 gelijk uitverkocht. Als er weer units beschikbaar worden zullen we dat zo snel mogelijk laten weten. De PS5 zal op 19 november uitkomen in Nederland. Voor iedereen die een PS5 pre order heeft: Veel plezier. Voor iedereen die hoopt op de losse verkoop: Sterkte!
Gaan jullie een PS5 in huis halen? Of kiezen jullie eerder voor een Xbox Series S of Xbox Series X? Laat het ons weten in de comments.