PS5 games nu te pre-orderen in PS Store

  Sony is zich nu volop klaar aan het maken voor de release van de PlayStation 5. Dit is nu ook te zien in de PS Store. Sony heeft namelijk de pre-order voor verschillende PS5 games live gezet. Deze update is nog niet overal beschikbaar, maar we kunnen deze wel snel gaan verwachten.

  PS5 games pre-orderen komen tegen een prijs

  Dat we nu bepaalde PS5 games kunnen pre-orderen komt wel met een kanttekening. Eerder werd namelijk al bekend dat je nu geen PS3, PS Vita en PSP-games meer kan kopen op de PS4 en dus ook straks niet meer op de PS5. Dit kan alleen nog op het desbetreffende console. Heb je dus nog een oude PS3 in huis liggen? Dan heb je geluk.

  De pre-order voor PS5 games is leuk, maar als we de titels nog niet kunnen pre-loaden op de daadwerkelijke console, dan hebben we er vrij weinig aan.

  PS Store heeft ook een nieuw uiterlijk

  Naast de optie om PS5 games te kunnen pre-orderen is de PS Store ook op de schop gegaan. Zo wisten we al dat de PS Store een nieuwe look gaat krijgen, maar daar gaan we nu dus steeds meer van zien. De pre-order-update komt gepaard met een wit design, wat lijkt op het ontwerp van de PS5 zelf.

  Later zullen er meer ontwerp-updates komen voor de PS Store. Samen met een compleet nieuwe gebruikersinterface op PS5 zijn we helemaal klaar voor next-gen. De console van Sony zelf komt op 19 november uit.

  Gaan jullie een PS5, Xbox Series X of Xbox Series S in huis halen? Laat het ons weten in de comments.

  x

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.