Is Ghost of Tsushima 2 in de maak?

  Een nieuwe vacature bij Sucker Punch, de studio achter het recent verschenen Ghost of Tsushima, wijst er op dat Ghost of Tsushima 2 mogelijk in de maak is. De zoektocht naar een schrijver die het "verlangen heeft om verhalen te schrijven die zich afspelen in het feodale Japan". Laat dit nou net de setting zijn van de nieuwe titel zijn die de studio eerder deze zomer uitbracht.

  Op de vacaturepagina van Sucker Punch wordt beschreven hoe de studio op zoek is naar een schrijver. Specifiek gaat het om iemand die kennis heeft van het feodale Japan én verhalen voor een open world game kan schrijven. De schrijver zal zich dagelijks namelijk bezig moeten houden met het schrijven van dialogen voor open world-verhalen.

  De beschrijving laat vrij weinig aan de verbeelding over. Logischerwijs lijkt het dat Ghost of Tsushima 2 in de maak is, al is het niet de enige mogelijkheid. Een nieuwe uitbreiding voor de game zou ook in de maak kunnen zijn.

  Recentelijk verscheen bijvoorbeeld ook al de gratis toevoeging Ghost of Tsushima Legends. Deze uitbreiding kwam gratis uit voor wie de game al heeft en is co-op te spelen. Ook hierin wordt een verhaal voorgeschoteld.

  Sucker Punch' Ghost of Tsushima op PS4 was groot succes

  Ghost of Tsushima kwam eerder dit jaar uit op de PlayStation 4 als zwanenzang van Sony Interactive Entertainment. De open world game volgt het verhaal van Jin Sekai die het eiland Tsushima moet zien te redden nadat de Hunnen zijn binnengedrongen. Om dit te doen moet hij zijn normen en waarden als samoerai alleen wel laten varen, iets waar hij persoonlijk mee in de knoop zit.

  De game bleek een groot succes. Enkele weken na release onthulde Sony dat Ghost of Tsushima de PS4's snelst verkopende first-party originele IP is. Daarmee laat de game andere nieuwkomers als het Nederlandse Horizon Zero Dawn achter zich. Van laatstgenoemde is officieel een tweede deel aangekondigd, genaamd Horizon Forbidden West. Die titel verschijnt volgend jaar op de PlayStation 5.

  Ghost of Tsushima

  Verkijgbaar vanaf 17 july 2020

  Meer over deze game
  Loading...
  x

  © 2005 - 2021 Alle rechten voorbehouden.