PS5 en Xbox Series X-versies van geliefde game nu echt op komst

News
vrijdag, 12 april 2024 om 9:30
fallout 3f1619435760
In de maanden na de release van de nieuwe consoles regende het next-gen updates. De ene na de andere game kreeg een patch waarmee hij voordeel kreeg van de nieuwe hardware van de consoles. Al een tijdje wordt er zo’n update beloofd voor Fallout 4 en binnenkort is het dan eindelijk zo ver.
De nieuwe Fallout-serie is nu te zien op Amazon Prime Video en wordt behoorlijk goed ontvangen. Bij sommige kijkers zal het na het kijken ook jeuken om weer eens een Fallout-game te spelen. Als je daar nog even mee wacht, kun je straks in de next-gen versie van Fallout 4 duiken.
Die update is al een paar keer uitgesteld, maar Bethesda bevestigt nu dat hij op 25 april te downloaden is. Het belangrijkste voor veel mensen zal zijn dat de game na de update native draait op de PS5 en Xbox Series X|S. Op die platformen krijgt de game bovendien apart quality- en performance-modi, zoals gebruikelijk is in veel games voor de huidige consoles.

Fallout 4 next-gen update ook voor last-gen platforms

Ook leuk aan de update is dat je niet per se een PS5 of Xbox Series X nodig hebt om ervan te profiteren. De verbeterde stabiliteit en een groot deel van de fixes quests wordt ook doorgevoerd in de Xbox One en PS4-versies van de game.
Ook op PC krijgt de game een update, waarbij ultra-widescreen één van de belangrijkste toevoegingen is. Ook hier geldt dat de game stabieler wordt en bug fixes krijgt. Tegelijk met de update komt de game ook voor het eerst naar de Epic Games Store. Ook wordt hij Steam Deck Verified, voor als je graag onderweg wil spelen.
Er is ook wat gratis bonuscontent: een aantal Creation Club mods wordt gratis toegevoegd als nieuwe quests. Verder is er een pakket van onconventionele wapens (zoals een apparaat dat honkballen schiet). Spelers krijgen ook bijna 40 Halloween-decoraties, wat natuurlijk helemaal in het seizoen past.

Populair Nieuws