Alle afleveringen van Fallout nu te zien

News
donderdag, 11 april 2024 om 14:30
Het internet gonsde de laatste weken van verwachting: de nieuwe Fallout serie stond op het punt van uitkomen. Nu is het eindelijk zover, alle acht afleveringen zijn nu te streamen op Amazon Prime Video.
De tv serie Fallout is uiteraard gebaseerd op de populaire Bethesda gamesserie met dezelfde naam. De wereld is vergaan na een nucleaire oorlog en de laatste overlevenden komen meer dan 200 jaar later uit hun Vaults. Daar ontdekken ze een wereld vol gemuteerde Ghouls en diverse facties die vechten om alles wat nog van enige waarde is.
In de tv serie volgen we een jonge vrouw die Vault 33 verlaat en in een apocalyptisch Los Angeles op zoek gaat naar haar vader.
De serie bestaat uit 8 afleveringen, in lengte varierend van 45 tot bijna 75 minuten. De eerste drie afleveringen zijn geregisseerd door Jonathan Nolan, die eerder ook betrokken was bij de hitserie Westworld en films als The Prestige, Interstellar en The Dark Knight.
Fallout moet afrekenen met het imago van game-adaptaties die regelmatig mislukken. Daar lijkt de serie met glans in geslaagd te zijn. De eerste reviews van de serie zijn uiterst lovend en prijzen de serie voor de liefde voor het bronmateriaal die goed te zien is. Voor velen voelt de serie als een Fallout 5.
Alle afleveringen zijn nu beschikbaar op Amazon Prime Video. Wie een abonnement overweegt maar nog niet zeker weet of de serie het waard is, kan de eerste aflevering gratis kijken op Twitch. Ondertussen viert Amazon de lancering van de Fallout tv serie door diverse Fallout games, waaronder de nieuwste Fallout 76 gratis weg te geven aan Prime abonnees.

Amazon Prime biedt films series en games

Amazon Prime abonnees krijgen naast snelle verzending van hun aankopen veel extra's. Via Prime Video kunnen ze series kijken als The Boys , The Wheel of Time, Gen V en Spider-man: Into the Spider-Verse. Via Prime Gaming krijgen ze regelmatig gratis games, waaronder dus Fallout 76.
Prime Gaming vind je hier. Amazon Prime kost 4,99 euro per maand of 49,90 euro per jaar. Een Amazon Prime abonnement afsluiten doe je hier.

Populair Nieuws