PS5 Discord intergratie lijkt aanstaande

News
donderdag, 06 januari 2022 om 12:00
discord playstationf1641461395
Het is al langer bekend dat PSN geïntegreerd zou gaan worden in Discord, waardoor het PSN account gekoppeld kan worden aan een Discord-account. Het lijkt er nu op dat Discord zich voorbereid op de integratie en dat het bijna gaat gebeuren. Op Reddit is er namelijk een foto verschenen waarop te zien is dat PSN kan worden gekoppeld aan het chatprogramma.
In mei vorig jaar werd bekend dat Sony en Discord een samenwerking aan zouden gaan. De bedoeling van de samenwerking is dat het bekende chatprogramma Discord met het PSN zou integreren. Nu is er een Reddit gebruiker die beweert dat hij de optie heeft om een PSN account te koppelen aan Discord, dit terwijl Discord en Sony zelf nog geen aankondiging hebben gedaan dat de functie er eindelijk aan komt.

Discord lijkt stappen te zetten richting de integratie

Sinds de aankondiging van de samenwerking is er maar weinig nieuws over de integratie van PSN naar buiten gekomen. Dat er nu aanwijzingen zijn dat Discord stappen zet voor de integratie kan er wel op wijzen dat het niet lang meer zal duren voordat er echt wat gaat gebeuren.
De Redditpost is door admins van de subreddit verwijderd, maar is nog wel te zien. Het is mogelijk dat de foto fake is, maar gezien dat het officieel is aangekondigd dat er een integratie van PSN komt, lijkt het er niet op.
Hopelijk betekent dit dus echt dat Discord binnenkort het mogelijk maakt om een PlayStation account te koppelen aan Discord. Het is alleen afwachten totdat er officieel een aankondiging komt. Zodra deze er is, kun je naar alle waarschijnlijkheid gewoon gebruikmaken van Discord op je PS5 wat voor velen toch een grote wens is.

Populair Nieuws