Forza Horizon 5 kan crashen door Discord

News
dinsdag, 09 november 2021 om 16:30
forza horizon 5f1623677698
De racegame Forza Horizon 5 zou crashen wanneer een speler het scherm deelt via Discord. Dit melden spelers op Reddit. Discord staat ook in een lijst van programma's die niet goed samen gaan met de game.
Forza Horizon 5 spelers die hun scherm willen delen op Discord kunnen tegen een probleem aanlopen. Spelers zeggen namelijk dat wanneer ze hun scherm delen de game crasht. Er zou wel een manier zijn om hier omheen te komen, maar dan is er geen audio van de game te horen. En dat wil je natuurlijk ook niet.

Developers zijn op de hoogte van de problemen

Dat Discord voor problemen kan zorgen voor de game is bekend bij de ontwikkelaar. Discord staat namelijk in een lijst op een support pagina van de game. In deze lijst staan verschillende programma's die ervoor kunnen zorgen dat je tegen problemen aanloopt, waaronder dus dat de game crasht.
Het is niet duidelijk wat precies de oorzaak is en of het probleem verholpen zal gaan worden. Wel is het opvallend dat er meerdere programma's in de lijst staan die gebruikt worden om het beeldscherm op te nemen en te delen. Het lijkt dus dat er iets in de game fout is, waardoor dit zorgt voor problemen.
Een aantal mensen zeggen dat de problemen van Forza Horizon 5 niet nieuw zijn. Er wordt namelijk ook beweerd dat Forza Horizon 4 uit 2018 hetzelfde probleem had met Discord.