Eerste beelden OnePlus 10 Pro onthuld

News
donderdag, 06 januari 2022 om 11:30
oneplus 10 prof1641460853
OnePlus heeft de eerste foto’s vrijgegeven waarop de nieuwe OnePlus 10 pro te zien is. De telefoon verschijnt op 11 januari in China, maar zal ook later beschikbaar zijn in de rest van de wereld.
OnePlus heeft de eerste officiële afbeeldingen getoond van de OnePlus 10 Pro. Het toestel is te verkrijgen in de kleuren groen en zwart. De foto's leggen voornamelijk de focus op de achterkant van de smartphone. Zo zien we een vierkant camera-eiland met drie camera’s. De vierde cirkel is omringd door leds en heeft het opschrift P2D 50T, maar de Chinese telefoonmaker heeft nog geen uitleg gegeven waar dat voor staat.
Het is nog niet bekend om wat voor camera’s dit gaat, maar wel is duidelijk dat ze zijn ontwikkeld in samenwerking met de Zweedse camerafabrikant Hasselblad. Dit heeft OnePlus ook gedaan met de OnePlus 9, die vorig jaar is uitgekomen.
Volgens geruchten zal de OnePlus 10 Pro een standaardlens (48 megapixel), een telelens (8 megapixel) en een groothoeklens (50 megapixel) krijgen. Verder zal het toestel naar verluidt de nieuwe Snapdragon 8 Gen 1-processor bevatten. Ook bevat het toestel naar verluidt 8GB aan werkgeheugen, minstens 128GB aan opslagruimte en een batterij van 5000 mAh.

Nog geen Nederlandse releasedatum

Meer details over de telefoon kunnen we waarschijnlijk later deze maand verwachten. De OnePlus 10 Pro zal op 11 januari in China verschijnen, maar zal later ook verschijnen voor de rest van de wereld. Wanneer de telefoon in Nederland verschijnt en hoe duur de OnePlus 10 Pro zal zijn, is nog niet bekend.