PS5 controller ligt al in de winkel

  De PlayStation 5 komt uit op 19 november, maar we zien nu al beelden van de PS5 controller in de winkel liggen. Dit laat ons weten dat we de DualSense controller eerder in huis kunnen hebben dan de PS5 zelf.

  Sony

  De PS5 controller ligt al in de winkels

  Er zijn beelden opgedoken op het internet waar we de DualSense controller in de schappen zien liggen. Helaas is dit niet in Nederland het geval. We zien de PS5 controller namelijk in de winkels van Walmart in Noord-Amerika. Hier wordt de controller al te koop aangeboden. In Noord-Amerika komt de PlayStation 5 uit op 12 november, wat een week eerder is dan bij ons. Toch ligt de controller wel al opvallend vroeg in de winkels, want normaal komen controllers pas dichter op de release van de nieuwe consoles in de schappen te liggen.

  PS5 controller kopen doe je voor de PS5 release

  Het is dus een kwestie van tijd voordat we in Nederland de controller in huis kunnen gaan halen. Of dit voor de release van de PS5 gaat zijn is niet bekend, maar het lijkt ons sterk dat alle accessoires pas op de release-dag uit zullen komen. Naast de originele DualSense controller zijn er ook foto's opgedoken van een zwarte versie van de PS5 controller. Dit is geen bevestigde kleur, maar mooi zou het wel degelijk zijn. Niet iedereen is namelijk fan van het witte ontwerp. Wanneer de controllers in de schappen liggen kun je deze kopen voor 69,99 euro bij onder andere bol.com.

  x

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.