Zwarte PS5 controller weer opgedoken op foto's

  De zwarte PS5 DualSense controller is weer opgedoken. Dit keer vanuit foto's en andere documenten van de Federal Communications Commissie in de Verenigde Staten. Hiermee lijkt de release van de draadloze PlayStation 5 controller toch een stuk echter dan eerder gedacht.

  Sony

  De Federal Communications Commissie in de Verenigde Staten is een onafhankelijke commissie die elektronica reguleert en regelmatig producten vastlegt die het beoordeelt. In de negen afbeeldingen die de FCC nu vastgelegd heeft is een volledig zwarte DualSense te zien. Daarnaast zijn er foto's van de binnenkant van de controller vastgelegd. Hiermee komt de zwarte PS5 controller voor de tweede keer voorbij, waarbij het dit keer lijkt alsof er een release aan zit te komen van de draadloze PS5 controller.

  Bij de foto's zijn namelijk ook meteen documenten vastgelegd rondom het gebruik van de controller. Deze zitten normaal gesproken in de verpakking van dergelijke apparatuur als je deze uit de winkel haalt. Of er daadwerkelijk een zwarte DualSense controller uitgebracht zal worden, is nog onbekend. Sony heeft nog niets laten weten rondom deze kleur.

  Eerder al zwarte DualSense opgedoken

  Het is niet de eerste keer dat er een zwarte DualSense controller opduikt. Een tijd geleden dook de zwarte PS5 controller al op , maar toen leek het om een controller voor de devkit van de PlayStation 5 te gaan. Die controller had bovendien witte knoppen, waarbij deze helemaal zwart is.

  De reguliere witte DualSense controller is vooralsnog de enige die uit zal komen. De controller zit bij de PS5 die op 12 november in de schappen ligt en zal los te koop zijn voor 69,99 euro via onder andere bol.com.

  x

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.