PS5 baas overwoog release uit te stellen

  Donderdag was het eindelijk zover. De officiële lancering van de PS5. Waar veel fans hun geluk niet op konden toen zij hun PlayStation 5 binnen kregen, bleven er ook veel gamers teleurgesteld achter. De voorraden van de PS5 waren schaars en dat blijft de komende weken nog wel even zo. Had Sony de release moeten uitstellen? Ze overwoog het in ieder geval wel.

  Sony

  Tegenover RTL onthult PlayStation-baas Jim Ryan dat overwogen werd om de lancering van de PS5 uit te stellen. “We hebben met alles rekening gehouden en verschillende scenario’s besproken. We hebben even overwogen om de lancering van de PlayStation 5 uit te stellen, maar een echte optie was dat nooit. We hebben met z'n allen keihard gewerkt en zien nu de beste PlayStation-lancering ooit”, aldus Ryan.

  PS5 met 'de beste lancering ooit'

  Ryan noemt het dus de beste lancering ooit. Toch ontstond er de laatste week een hoop chaos onder PS5-fans. Voorraden raakte op en websites waar nog een pre-oder kon worden geplaatst, liepen vast. Al met al was de voorverkoop erg chaotisch. Volgens Ryan betekent dat niet gelijk dat de lancering niet succesvol was. Zo zegt hij;

  Als ik kijk naar de enorme kracht van de PlayStation 5, de hoeveelheid consoles die we wereldwijd beschikbaar hebben, en het aantal games dat speelbaar is bij de launch, dan kunnen we zeker spreken van de meest succesvolle lancering.

  Jim Ryan

  PS5 schaars op release

  De PlayStation 5 is nu officieel uit, maar zoals al een tijd bekend is, erg moeilijk te krijgen. De console was overal binnen no time uitverkocht. Mocht je toch op zoek willen gaan naar een plek om de console te kopen, hoef je niet op bol.com te kijken. Daar is namelijk geen voorraad vandaag. De tweede lichting komt hier pas in december voorbij. Om te zien waar je wel nog een PS5 kunt scoren kun je altijd ons overzicht erbij pakken. Daarin hebben wij netjes bijgehouden waar je de PS5 nog kunt krijgen. Onze uitgebreide review van de gloednieuwe Sony console, lees je hier!

  Loading...
  x

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.