Reageer en Win: Pokémon TCG Vivid Voltage en Schuddebuikend je bed in!

  Het weekend van velen kan al niet stuk dankzij de vele Black Friday deals die zijn begonnen, maar wij kunnen het nog beter maken. In de Reageer en Win van deze week geven we namelijk niet alleen de nieuwe uitbreiding voor de Pokémon Trading Card Game weg, maar ook het auteursdebuut van hoofdredacteur Rox: Schuddebuikend je bed in!

  The Pokémon Company

  Winnaars afgelopen week

  Vorige week konden jullie kans maken op Stratego Assassin's Creed. Om deze prijs te winnen moesten jullie deze week op minimaal drie artikelen reageren.

  De winnaar van Stratego Assassin's Creed is geworden... Gilliath!

  Van harte gefeliciteerd. Stuur even een mailtje naar r.beentjes@xgn.nl en dan zorgen we ervoor dat je de prijs krijgt opgestuurd!

  Reageer en Win – Pokémon TCG Vivid Voltage en Schuddebuikend je bed in

  Deze week is de nieuwe uitbreiding voor de Pokémon Trading Card Game gelanceerd: Vivid Voltage. Om dat te vieren mogen wij in samenwerking met Media Tornado één lezer gelukkig maken met twee starterpacks en vier boosterpacks van de uitbreiding! Vivid Voltage bevat onder andere zes Amazing Pokémon en zes Pokémon VMAX en indrukwekkende artwork dat buiten het kader reikt. Een must-have voor de Pokémon fan!

  Om kans te maken op deze mooie prijs moet je voldoen aan de standaard regels. Dat betekent aankomende week minimaal drie keer reageren op verschillende artikelen. Maar je mag natuurlijk ook meer reacties plaatsen!

  Daarnaast hebben we deze week nog een mooie prijs om weg te geven. Om het auteursdebuut van Rox van der Helm te vieren, geven we twee gesigneerde exemplaren van Schuddebuikend je bed in weg. Een verhalenbundel met 31 waargebeurde, knotsgekke en bizarre verhalen uit het leven van Rox. Van een studentenhuis in Groningen tot aan perstrips over de hele wereld, alle verhalen en de bijbehorende cartoons van Theo Weber zullen voor een glimlach op je gezicht zorgen. Om deze prijs te winnen moet je deze post op Instagram liken en sharen!

  Like en volg ons op Facebook, Twitter & Instagram!

  Wil je altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws en nieuwe acties zoals deze? Vergeet ons dan niet te liken op Facebook en om ons te volgen op Twitter, Instagram en TikTok!

  Let op: je kunt alleen meedoen met een geregistreerd account, je kunt een account aanmaken door hier te klikken. Voor het ontvangen van fysieke prijzen dien je inwoner van Nederland te zijn (of een Nederlands adres te hebben waar de prijs heen gestuurd kan worden).

  Loading...
  x

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.