‘Nieuwe studio gaat met Uncharted aan de slag’

News
donderdag, 27 oktober 2022 om 11:30
unchartedlegacy7f1642936430
We hebben al een tijdje geen nieuwe Uncharted game meer gezien. Er zijn remasters van de laatste twee verschenen voor PS5 en PC, maar een nieuw avontuur lijkt niet aan de horizon. Maar een nieuwe vacature geeft enige hoop.
Een nieuwe vacature van PlayStation vraag om een Senior Producer voor een nieuw team. De tekst van deze vacature lijkt iets aangepast, maar de versie die VGC gezien heeft noemt een groot project in samenwerking met Naughty Dog. Dat hoeft natuurlijk niet per se te betekenen dat het om Uncharted gaat.
Maar er gaan al langer geruchten dat Uncharted weer van de plank wordt gehaald. Eerder dit jaar zei een recruiter van Naughty Dog op LinkedIn bijvoorbeeld dat ze op zoek was naar talent voor nieuwe titels en de legacy van Uncharted. Er is dus zeker interesse in de franchise bij Sony.
Dat de reeks aan een nieuw team gegeven wordt zou ook niet heel gek zijn. Naughty Dog is namelijk momenteel meer bezig met de Last of Us-franchise. De eerstvolgende game lijkt de langverwachte multiplayer game te worden, die mogelijk free-to-play wordt.

Weer interesse voor Uncharted

Hoewel er al een tijdje geen nieuwe Uncharted games meer zijn verschenen, is er een aardige interesse in de reeks. Eerder dit jaar verscheen bijvoorbeeld eindelijk de langverwachte film, die ook nog eens kon rekenen op een aardige ontvangst. Dat zal samen met de Legacy of Thieves Collection ongetwijfeld hebben gezorgd voor wat nieuwe fans die een nieuwe game wel zien zitten.

Populair Nieuws