PS4 Party Chat op de schop na commentaar

News
woensdag, 21 oktober 2020 om 20:00
ps4 2326616 1920 1f1603287558
Sony heeft recent een update uitgebracht voor de PS4 party chat-functie. Hier werd alleen veel over geklaagd, aangezien het huidige en al redelijk slecht systeem nog een klap in het gezicht kreeg. Sony heeft nu laten weten dat ze de feedback hebben gezien en dat er verandering in gaat komen.

PS4 chat nogmaals veranderen

In de firmware-update 8.00 werden een aantal dingen aangepast in de PS4 chat, voorafgaande de PS5 release. Hieronder viel bijvoorbeeld dat het iets moeilijker word om in een groep-chat te komen.
In de update werd bekend dat het ook mogelijk is dat PS4-gebruikers worden opgenomen als zij tegen spelers praten die op een PlayStation 5 gamen. Gamers waren hier alles behalve blij mee en opperde ook om de update aan te passen. Sony heeft hiernaar geluisterd en gaat de verschillende problemen nu onder handen nemen.

Chatten is nu nog moeilijker

In praktijk is het nu aardig lastig om een al bestaande groep-chat bij te wonen. Nu moet je namelijk iedereen in één keer eerst een uitnodiging sturen, voordat er gepraat kan worden. Komt er iemand later online? Dan kan deze persoon gewoonweg niet meedoen.
Je moet dan eerst weer de gehele chat verwijderen en opnieuw iedereen een uitnodiging sturen. Wat een gedoe allemaal. Laten we hopen dat Sony snel de stekker trekt uit deze update, of in ieder geval wat aanpassingen maakt. Zo worden we er niet blij van, vooral niet aangezien de PS5 release bijna voor de deur staat.

Populair Nieuws