PS5 camera adapter gespot in VR-bundel

  Sony heeft eerder al bevestigd dat de PlayStation VR en PlayStation Move controllers werken op de PlayStation 5. Alleen heb je wel een PS5 camera adapter nodig om de PlayStation 4 camera aan te sluiten op je nieuwe console. Sony heeft laten weten dat de adapter de adapter gratis te verkrijgen is, alleen nog niet hoe en waar. Nu zijn er wel beelden opgedoken van een PS VR-bundel met de adapter in de doos.

  De PS5 camera adapter komt in een bundel

  Sony heeft dus laten weten dat de PS5 camera adapter gratis te verkrijgen is. Hoe is nog niet duidelijk, maar je kunt de adapter in ieder geval ook krijgen bij een bepaalde PS VR-bundel. Er zijn namelijk foto's opgedoken uit Japan, waarop een bundel voor de PS5 te zien is. En ja hoor, je krijgt er ook een adapter bij. Dit is dan niet per sé gratis, maar voor ieder die nog geen PS VR heeft, is dit wel twee vliegen in één klap.

  Camera adapter nog niet in Nederland

  De adapter voor de PS5 is helaas nog niet verkrijgbaar of opgedoken in Nederland. Wanneer deze dan ook te verkrijgen is is niet duidelijk. De Japanse versie is te koop vanaf 29 oktober. Laten we hopen dat de rest van de wereld snel gaat volgen. Hopelijk krijgen we ook snel informatie over de gratis adapter die je kunt verkrijgen.

  x

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.