Miles Morales de enige speelbare held in zijn Spider-Man game

  Marvel's Spider-Man komt met een stand alone Miles Morales uitgave naar de PS5. De game zal om Miles Morales draaien en dat is ook meteen het enige speelbare karakter.

  Dat heeft Brian Horton laten, creative director bij Insomniac Games, laten weten in een interview met Game Informer. Hij vertelt dat je straks alleen Miles besturen en dus geen andere personages. Dat betekent dus geen Peter Parker of Mary Jane onder de knoppen, maar een complete soloshow voor Miles Morales.

  Peter Parker zal volgens Horton ergens anders zijn, maar wel in contact staan met Morales. In de game zul je onder andere via een app geïnformeerd worden die door Ganke Lee gemaakt is. Op die manier heb je niet alleen contact met Peter Parker, maar krijg je ook informatie door van mensen die in nood zijn. Miles Morales belooft een hele nieuwe set avonturen te brengen naar Marvel's Spider-Man.

  Bekijk het volledige interview hieronder:

  Miles Morales naast Spider-Man aan de slag

  De game zal zich in dezelfde wereld als de originele game afspelen en brengt een aantal toffe, unieke acties voor de nieuwe Spider-Man met zich mee. Een van de nieuwe features van de PS5 wordt hierbij gretig gebruikt, namelijk de force feedback van de DualSense controller.

  Spider-Man: Miles Morales komt op 19 november uit voor de PS5 en PS4. In principe is dit een stand alone uitbreiding voor Spider-Man. Er komt ook een Ultimate edition die zowel het origineel als de stand alone uitbreiding bevat

  Marvel's Spider-Man - Miles Morales

  Verkijgbaar vanaf 19 november 2020

  Meer over deze game
  Loading...
  x

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.