‘PS Plus games maart 2022 zijn al uitgelekt’

News
woensdag, 23 februari 2022 om 10:30
ps plus ps5f1631005854
Een aantal PS Plus games voor maart 2022 lijkt al te zijn gelekt. Via Dealabs, die inmiddels een uitstekende reputatie opgebouwd voor het voortijdig lekken van de nieuwe PS Plus line-up, lijken er al een aantal titels naar buiten te zijn gekomen.
Net als eerdere maanden, lijken de gratis PlayStation Plus games al eerder bekend te zijn dan oorspronkelijk te bedoeling is. Normaliter onthult Sony de PS Plus titels op één van de laatste dagen van de maand ervoor.

Gratis PS Plus games maart 2022

Dealabs geldt al enige tijd als een ware plaag voor Sony. Het platform is er al een aantal keer in geslaagd om de line-up voor de gratis PS Plus eerder te onthullen dan het conglomeraat van de PlayStation 4 en PlayStation 5.
Als Dealabs het dit keer weer bij het juiste eind heeft, dan kunnen we volgende maand Ark Survival Evolved en Team Sonic Racing gratis op de PS4 downloaden. Later op de woensdag 23 februari maakt Sony de PS Plus line-up voor maart 2022 bekend. We moeten dus nog even geduld hebben.
ark survival evolvedf1583312409

GTA V als PS Plus titel?

Wel weten we, dat naast de bovenstaande titels, maart 2022 voor Sony vooral in het teken zal staan van de release van één van de populairste en succesvolste games aller tijden: GTA V voor PS5. Met de nog altijd populaire Rockstar Games-titel komt uiteraard GTA Online, wat voor de studio misschien nog wel belangrijker is dan GTA V zelf.
Sony onthulde eerder al dat GTA Online op 15 maart voor de PS5 zal verschijnen. De eerste drie maanden zal de titel gratis te claimen zijn. Spelers zullen PS Plus nodig hebben om GTA Online te kunnen spelen. Onduidelijk is nog of Sony GTA Online zal meetellen als één van de drie PS Plus games voor de maand maart.