Guerilla Games werkt aan patch voor Horizon Forbidden West

News
woensdag, 23 februari 2022 om 11:00
horizon forbidden westf1675161467
Horizon Forbidden West is nu een paar dagen uit en krijgt al veel lof. Toch heeft de game wel wat visuele problemen. Ontwikkelaar Guerilla Games zegt nu alle feedback van spelers te verzamelen om deze problemen op te lossen.
Spelers van Horizon Forbidden West melden dat de game een aantal visuele bugs heeft, waaronder een verhoogde helderheid, het vervagen van sommige items wanneer de camera beweegt en textures die te laat verschijnen.
Guerilla Games bedankt spelers op Reddit voor het delen van deze problemen met het team. De ontwikkelaar zegt dat het oplossen van deze bugs een hoge prioriteit heeft en ze ernaar streeft om zo snel mogelijk een update uit te brengen.

‘’We begrijpen jullie frustraties en waarderen jullie geduld. We doen ons best om jullie zo snel mogelijk weer de wildernis in te krijgen zodat jullie alle geheimen van de Forbidden West kunnen ontdekken.’’

Wanneer Guerilla met een patch komt, is nog niet bekend. De originele Horizon Zero Dawn kreeg na lancering wekelijks patches, met de eerste zeven dagen na lancering. Of dit bij Forbidden West ook het geval is, is nog even afwachten, maar een patch voor deze visuele problemen wordt de de eerste.

Goed ontvangen

Ondanks deze bugs wordt de game zeer goed ontvangen. Wel was de game afgelopen weekend nog het doelwit van ‘review bombing’. De Metacritic score was op een gegeven moment zelfs naar een 3 gezakt. Metacritic is hier snel mee aan de slag gegaan, waardoor de score nu een nette 8.1 is.