Gratis PS Plus Essential games van januari nu te claimen!

News
dinsdag, 03 januari 2023 om 19:30
playstation plus newf1655289162
Er is een nieuw jaar begonnen, wat soms aanleiding is tot verandering. Maar gelukkig gaat Sony gewoon door met gratis PS Plus games. De gratis games die je met PS Plus Essential kunt claimen zijn nu beschikbaar.
De nieuwe gratis games van PS Plus Essential zijn vanaf nu te downloaden. Iedereen die geabonneerd is op PS Plus hoeft alleen maar naar de PlayStation Store te gaan om de games te claimen. Het zijn bovendien games die het spelen waard zijn.
De games die kunt claimen zijn Star Wars Jedi: Fallen Order, Fallout 76 en Axiom Verge 2. Fallen Order is natuurlijk een mooie om te claimen met het oog op de aankomende release van Star Wars Jedi: Survivor. Axiom Verge is een absolute must voor metroidvania-liefhebbers.
De games zijn tot en met 6 februari gratis te claimen. Daarna volgen er ongetwijfeld weer nieuwe gratis games. Overigens moet je wel een actief PS Plus abonnement hebben om de games te spelen: als het afloopt kun je niet meer bij je geclaimde games tot je weer een abonnement neemt.

Nog meer gratis games met PS Plus

Mocht je altijd op zoek zijn naar goedkope manieren om games te spelen, dan kun je ook PS Plus Extra of Premium overwegen. Bij deze abonnementen mag de de gratis games claimen en krijg je nog meer voordelen. Met Extra kun je een Game Pass-achtige bibliotheek van PS4 en PS5 games spelen en Premium geeft je ook toegang tot klassieke games.