Project Eve gameplay getoond tijdens PS5 showcase

News
vrijdag, 10 september 2021 om 10:00
project evef1631260776
Tijdens de PS5 Showcase heeft Koreaanse studio Shift Up Corp nieuwe beelden uit de doeken gedaan van Project Eve, een hack-and-slash-game die oorspronkelijk in 2019 uit de doeken werd gedaan. Veel van de game zagen we tot nu toe niet. De uitgebreide trailer tijdens de PS5 Showcase brengt daar alleen verandering in.
Met een uitgebreide trailer die gameplay en cinematics mixt heeft de Koreaanse studio tijdens de PS5 Showcase de eerste beelden van Project Eve uit de doeken gedaan. Wanneer de game precies verschijnt, wil de studio voor nu alleen nog niet bekendmaken.
De game gaat over een vrouw die de apocalypse heeft overleefd en nu tegen de buitenaardse wezens, genaamd NA:tives vecht. Qua gameplay zorgt het voor een brute mix tussen bloed, actie en schoonheid van de console. De game oogt dankzij de eerste trailer namelijk prachtig op de PlayStation 5. Ook van de DualSense zal optimaal gebruik worden gemaakt. Zo laat de ontwikkelaar weten via het PlayStation Blog.
Bekijk de eerste trailer hieronder zelf.

PS5 showcase zit vol verrassingen

Tijdens de PS5 showcase werd nog veel meer uit de doeken gedaan. Zo kwam een uitgebreide trailer van God of War Ragnarok voorbij, werd een Uncharted Legacy of Thieves Collectie uit de doeken gedaan en kondigde Insomiac Games twee nieuwe titels aan. Het betreft een vervolg op Marvel's Spider-Man en een gloednieuwe game met Wolverine in de hoofdrol.

Populair Nieuws