PS5 game Abandoned uitgesteld naar 2022

News
vrijdag, 10 september 2021 om 10:30
screenshot 2021 09 10 at 094055f1631259937
De nieuwe thriller game Abandoned is uitgesteld naar 2022. In april 2021 werd deze game aangekondigd. Fans maken al allerlei theorieën waarom de game uitgesteld is.
Veel games die in 2021 uit zouden moeten komen, zijn uitgesteld naar 2022. Het is ook eigenlijk geen schok dat dit met deze game ook gebeurd, een teleurstelling is het natuurlijk wel. Via een kort bericht op de website van Blue Box laat de studio weten dat de game uitgesteld wordt naar 2022. Een precieze datum wordt niet gegeven. Waarom de Nederlandse ontwikkelaar de game uitstelt is echt wel naar voren gekomen. "We krijgen een groter publiek dan dat we in eerste instantie dachten, daarom moeten we nu echt de puntjes op de i gaan zetten. De game is op dit moment nog lang niet klaar om uit te komen", aldus Blue Box Game Studios.
Dit is natuurlijk erg jammer voor alle survival-fans onder ons die zaten te wachten op deze game. De game is nog erg mysterieus, en veel details zijn nog niet losgekomen. Wel weten we dat de game een survival-game zal zijn, met wat horror-elementen. Volgens de ontwikkelaar zal het realistische gameplay krijgen, met een aantal unieke mechanics. Afgelopen maanden kreeg de game veel aandacht, omdat hij gekoppeld zou zijn aan Hideo Kojima en Konami. Blue Box ontkent dit echter, "BLUE BOX Game Studios is a small independent studio based in The Netherlands", dit laat Blue Box weten op hun website.

Ramp rond PS5 trailer app

Het is ook niet de eerste keer dat Abandoned te maken krijgt met uitstel. De ontwikkelaar was namelijk van plan om meer over de game te onthullen via een speciale PS5 app. Dat project is alleen op een grote ramp uitgelopen, aldus Blue Box zelf. De applicatie zou namelijk eigenlijk al in juni uitkomen en werd uiteindelijk uitgesteld naar augustus. Toen de speciale 'trailer app' eindelijk verscheen, waren er veel technische problemen en kwam er daarna alleen maar een teaser van een paar seconden op te staan - die ook al via Twitter was onthuld.

Populair Nieuws