Productie van Stranger Things seizoen 4 eindelijk afgerond

News
vrijdag, 17 september 2021 om 15:00
strangerthingsf1631876847
Noah Schnapp, de acteur die Will Byers speelt, heeft belangrijk nieuws gedeeld voor fans die zitten te wachten op de release van Stranger Things seizoen 4. Hij zegt dat de productie van het nieuwe seizoen eindelijk is afgerond.
De afgelopen anderhalf jaar heeft de pandemie roet in het eten gegooid van de hele entertainmentindustrie, maar weinig producties hebben zo lang geduurd als Stranger Things seizoen 4.
De eerste opnamedag vond plaats in februari 2020 en Netflix heeft zoveel tegenslagen gehad dat we pas volgend jaar terugkeren naar Hawkins. Fans zijn sinds de zomer van 2019 aan het wachten op nieuwe Stranger Things-content, en drie jaar is een eeuwigheid in de wereld van episodische televisie, maar alles wat we tot nu toe hebben zijn een paar teaser-trailers.
De Duffer Brothers en uitvoerend producent Shawn Levy hebben gezegd dat ze precies weten wanneer en hoe Stranger Things gaat eindigen en de verwachting is dat seizoen 5 het laatste seizoen zal zijn. Maar we weten nog steeds niet wanneer seizoen 4 van Stranger Things in 2022 naar Netflix komt. Velen geloven dat het seizoen in april 2022 wordt uitgebracht. Dat is een logische optie, vooral als de productie net in september is afgerond.
Het team heeft minimaal zes maanden nodig om het seizoen samen te stellen, te promoten en klaar te maken voor release. We hebben langere periodes gezien tussen het einde van de productie en de release, maar zes maanden is het minimum voor een grote show als Stranger Things.

Nieuwe personages in seizoen 4

In Stranger Things seizoen 4 zullen we kennis maken met een aantal nieuwe persoanges in Hawkins, waaronder:
  • Vickie: een coole, snel pratende bandnerd die de aandacht trekt van een de bekende helden
  • Patrick: een Hawkins-basketbalster die vrienden, talent en een goed leven heeft... totdat zijn leven door schokkende gebeurtenissen uit de hand loopt
  • Ms. Kelly: een populaire begeleidingsadviseur die veel geeft om haar studenten - vooral degenen die het meest worstelen
  • Chrissy: de hoofdcheerleader in Hawkins en het populairste meisje op school, maar onder het schijnbaar perfecte oppervlak ligt een duister geheim.

Populair Nieuws