Stranger Things seizoen 4 release komt er snel aan

News
woensdag, 04 augustus 2021 om 10:00
stranger things season 3f1628013618
Seizoen 4 van Stranger Things heeft wat vertraging opgelopen de afgelopen tijd, maar zit er nu echt aan te komen. Producent Shawn Levy vertelde aan Variety dat het seizoen dichterbij is dan ooit en dat er snel een release aangekondigd zal worden. Wordt 2021 dan het jaar van seizoen 4?
In april meldden we nog dat de release van Stranger Things seizoen 4 pas in april 2022 zou zijn. Dat zei acteur Finn Wolfhard, die Mike Wheeler in de serie vertolkt. Nu meldt producent Shawn Levy dat we snel met zekerheid zullen weten wanneer seizoen 4 van Stranger Things precies zal verschijnen op Netflix.
De producent sprak met Variety over wanneer het nieuwe seizoen er gaat komen. En hij beloofde dat het volgende seizoen er snel aankomt. We zullen ook snel weten wanneer de release exact zal zijn. Of de releasedatum van Stranger Things nog in dit jaar ligt, is niet bekend.

Stranger Things seizoen 4 een stuk groter

Het komende seizoen van de Netflix serie zal een stuk groter zijn dan de voorgaande drie. Aan het einde van seizoen 3 zagen we hoe iedereen vertrok en zijn of haar eigen pad koos. In seizoen 4 lijkt iedereen weet bij elkaar te komen en krijgen we minimaal vier nieuwe castleden. Ook gaan we zien wat voor grootse plannen er zijn voor Hopper. Hij werd in de trailers in Rusland terug gezien.
Seizoen 4 van Stranger Things wordt bovendien niet het laatste seizoen voor de populaire serie. Hoewel er origineel vier seizoenen op de planning stond, gaan de makers sowieso nog door met seizoen 5 en misschien zelfs meer.