Tales of Arise heeft een verkooprecord verbroken!

News
vrijdag, 17 september 2021 om 15:30
talesofarisef1631877406
Tales of Arise heeft nu al een indrukwekkende verkoopmijlpaal bereikt, in minder dan een week na de release. Bandai Namco heeft aangekondigd dat in slechts 'een paar dagen na release' wereldwijd meer dan 1 miljoen exemplaren zijn verkocht. Dit maakt Tales of Arise de snelst verkopende titel in de franchise.
Het record van Tales of Arise is niet het enige grote nieuws voor de franchise deze week, aangezien eerder werd onthuld dat de serie als geheel wereldwijd meer dan 25 miljoen exemplaren heeft verkocht. Dit is een mooie statistiek, aangezien de serie nog steeds haar 25e verjaardag viert, die komende december eindigt. In een interview met IGN laat producent Yusuke Tomizawa weten zeer trots te zijn.

Tales of Arise populair op Steam

Veel van die verkopen vonden plaats op Steam, waar Tales of Arise pas de derde titel in de franchise is die gelanceerd werd op het platform. Arise bereikte afgelopen weekend een piek van meer dan 60.000 spelers, meer dan alle voorgaande Tales-games samen, en heeft momenteel 91% positieve recensies van meer dan 5.000 gebruikers gekregen.
Tales of Arise is het nieuwste deel in de al lang bestaande Tales of-serie. De game is iets duisterder is in vergelijking met voorgaande delen, met thema's over onderdrukking en slavernij door de overheid. Maar net zoals de andere games heeft Tales of Arise nog steeds de actievolle real-time gevechten. Tales of Arise werd vorige week gelanceerd na een record van vijf jaar wachten op de laatste geheel nieuwe Tales of-game, Tales of Berseria.
In onze review kreeg Tales of Arise een mooie 8,5 en werd de game geprezen om de prachtige, grafische stijl, de vele opties in gevechten en een moeilijkheidsgraad die goed in te stellen is voor beginners en juist veteranen van de reeks.

Populair Nieuws