Waarom deden de Eternals niets tijdens Infinity War?

News
vrijdag, 17 september 2021 om 14:30
eternalsf1631876527
Vanaf het begin dat Eternals werd aangekondigd door Marvel vroegen een hoop fans zich af waarom de Eternals niet te zien waren in Infinity War. Regisseur van de film Chloe Zhao gaf in een interview daar meer duidelijkheid over.
In een exclusief interview met Total Film zei de regisseur dat de Eternals niets deden, wegens de opdracht die de scheppers aan hun hebben gegeven. Eternals mogen alleen ingrijpen wanneer de Deviants erbij betrokken zijn. Dat zijn de vijanden van de Eternals. Er is een goede reden waarom dat zo is. In de film zelf zal duidelijk worden waarom de Eternals zich niet mogen bemoeien met menselijke conflicten zonder dat hun vijand erbij betrokken is.

Wie zijn de Eternals?

Eternals zijn al een stuk ouder dan de superhelden die we kennen van de films, zoals hun naam doet vermoeden. Ze zijn gecreëerd door de Celestials. Het is de taak van de Eternals om in het geheim te vechten tegen de Deviants en zich dus niet bezig te houden met menselijke conflicten.
Fans zijn erg benieuwd hoe de film eruit gaat zien. Omdat de Eternals zo oud zijn gaat de film dus ook ver terug in de tijd. Als ze veel vertellen over de Celestials, die een grote rol hebben in de geschiedenis van het Marvel universum, geeft dat een hoop duidelijkheid over hoe alles in de MCU aan elkaar verbonden is. Het zal dan ook laten zien welke richting de MCU in de toekomst mogelijk op zal gaan.