Productie The Mandalorian seizoen 3 gaat bijna van start

News
dinsdag, 03 augustus 2021 om 15:00
the mandalorian seizoen 2 trailer 2f1623829037
Er lijkt eindelijk meer duidelijkheid te komen over de productie van The Mandalorian seizoen 3. Volgens Giancarlo Esposito zal het filmen binnenkort namelijk van start gaan.
Aan het einde van The Mandalorian seizoen 2 werden fans verrast met een opmerkelijke mededeling: de premiejager Boba Fett zal zijn eigen serie gaan krijgen. Dat heeft er alleen wel voor gezorgd dat we langer moeten wachten op het nieuwe seizoen van The Mandalorian, want eerst zou The Book of Boba Fett worden gefilmd.
De opnames voor de nieuwe Disney+ serie zijn nu afgerond en dat betekent dat de baan vrij is voor The Mandalorian seizoen 3. Dat bevestigd ook Giancarlo Esposito, de acteur die Moff Gideon speelt in The Mandalorian. In een interview met WRAL over het nieuwe seizoen.

Hoe zit het met Pedro Pascal?

Eén probleem voor de productie is mogelijk wel de agenda van Pedro Pascal, de hoofdrolspeler in de Star Wars serie. Pascal werkt namelijk niet alleen aan The Mandalorian, maar heeft ook de rol van Joel op zich genomen in The Last of Us serie van HBO.
Volgens Esposito moeten de andere werkzaamheden van Pedro Pascal geen probleem vormen. De Amerikaanse acteur zegt dat de productie nooit gewacht heeft op een gaatje in de agenda van Pascal. Een body double zal naar verluidt een gedeelte van het werk overnemen, waarna Pascal apart voice-overs zal inspreken. Op die manier kan de acteur zijn werk in The Mandalorian en The Last of Us combineren.

Populair Nieuws