Productie diverse PS4 modellen mogelijk gestopt

News
dinsdag, 05 januari 2021 om 9:30
nieuwe ps4 slim model aangekondigd 136162
Het ziet er naar uit dat Sony met de productie van verschillende PS4 modellen stopt. Op Twitter meldt Cheesemeister dat een Japanse winkel haar klanten uitlegt dat een scala aan PS4 modellen geen nieuwe voorraad meer krijgt. Sony zou namelijk stoppen met de productie van de PlayStation 4 modellen.
Volgens de Japanse winkel in het bericht van Cheesemeister op Twitter stopt Sony met de productie van de onderstaande PlayStation 4 modellen:
  • PS4 500GB Glacier White
  • PS4 1TB Jet Black
  • PS4 1TB Glacier White
  • PS4 2TB Jet Black
  • PS4 Pro 1TB Glacier White
Opvallend is dat veel modellen van de PlayStation 4 Slim uit de productie gehaald lijken te worden. De enige optie die daardoor nog als standaard overblijft is de PlayStation 4 Pro 1TB Jet Black. Deze krachtigere console van Sony kwam in 2017 oorspronkelijk op de markt en kostte een flinke duit extra door de verbeterde specificaties.
ps4 pro verkoop beter dan die van de ps 105587

PS4 modellen eruit, PlayStation 5 erin

Dat de PlayStation 4 modellen langzaam uit de roulatie gehaald worden is logisch. Sony heeft immers haar nieuwste machine om mee te pronken: de PlayStation 5. De next-gen machine wil Sony zoveel mogelijk in het spotlicht duwen om consumenten te overtuigen om deze te halen. Als de PlayStation 4 zelf geen optie meer is, kan de consolefabrikant haar nieuwe machine dan ook gemakkelijker verkopen.
Zaak is dan alleen wel dat Sony weer voorraad heeft van de nieuwe console. Als we insiders mogen geloven krijgen landen over de grens deze week nog nieuwe consoles op voorraad. In het bovenstaande overzicht kun je alle actuele ontwikkelingen rondom de PlayStation 5 voorraad bijhouden.

Populair Nieuws