Nieuwe 007-film gaat James Bond 'opnieuw uitvinden'

News
donderdag, 30 juni 2022 om 12:00
no time to die st 1 jpg sd low copyright danjaq llc and metro goldwyn mayer studios inc all rights reservedf1581114459
Nu Daniel Craig echt klaar is als James Bond, is de productie op zoek naar een nieuwe acteur om de mantel over te nemen. Dat gaat volgens Barbara Broccoli alleen wel even duren, want de nieuwe 007-film gaat Bond ‘opnieuw uitvinden’.
Al jarenlang is de vraag wie de volgende James Bond gaat worden. Daniel Craig was namelijk eigenlijk al van plan om te stoppen met de rol na Spectre, maar de acteur kon toch nog worden overgehaald om ook de hoofdrol te vertolken in No Time To Die.
Nu is de acteur er alleen echt mee gestopt en is de zoektocht naar een nieuwe James Bond begonnen. Volgens Barbara Broccoli, de producent van de 007-films, gaat de zoektocht alleen wel een tijdje duren en hebben ze momenteel nog niemand op het oog. Dat laat ze weten aan Deadline.
Door de grote uitdaging waar de productie nu tegenover staat, denkt Broccoli dat het nog wel twee jaar gaat duren voordat het filmen van de volgende 007-film uberhaupt kan beginnen.

Gokken op de volgende James Bond

Hoewel Broccoli dus nogmaals bevestigd dat er nog niemand in the running is om de rol van Daniel Craig over te nemen, wordt er alsnog veel gegokt op de volgende Bond. Bij de bookmakers lopen er namelijk verschillende weddenschappen. Eén naam die goed scoort is Idris Elba en volgens The Sun zou de acteur het ook goed doen bij het publiek volgens een geheim marktonderzoek.
Andere acteurs die volgens de bookies veel kans maken op de begeerde rol van James Bond zijn Henry Cavill, Aidan Turner en Tom Hardy. Ook Regé-Jean Page is de laatste tijd een populaire optie geworden, sinds zijn verschijning in Bridgerton.